Solid Cases

Gelet op het strikt vertrouwelijke karakter van onze werkzaamheden, delen wij op onze website geen klant specifieke casussen. Ook publiceren wij geen succesverhalen op linked-in, facebook, twitter of andere social media kanalen. Voor onze klanten, maar ook voor u als toekomstige klant wel zo’n prettig idee. Vertrouwen is de basis van onze dienstverlening.

Om u toch een indruk te geven van onze werkzaamheden treft u onderstaand een drietal casussen, zoveel mogelijk beschreven in hoofdlijnen.

Casus 1Verkoop aandelen onderneming

Door één van onze relaties zijn wij circa 8 jaar geleden gevraagd mee te denken omtrent het bedrijfsopvolgingsvraagstuk.

Belangrijkste twee zaken waar het op dat moment aan schortte waren de interne informatievoorziening en de afhankelijkheid van de organisatie van de directeur.

Casus 2Corona (Covid 19): zwaar weer

De corona (Covid 19) crisis treft ons allen hard. Eerst op het sociale vlak, thans wordt ook de economische impact steeds duidelijker zichtbaar. Voor meerdere van onze relaties hebben wij de beschikbare overheidsregelingen (NOW-regeling, TGOS, TOZO en straks TVL en NOW 2.0) aangevraagd, mogelijkheden tot het verkrijgen van aanvullende financieringen onderzocht en zullen de dagelijkse ontwikkelingen hierin vanzelfsprekend blijven volgen.

Casus 3Faillissement

Ondanks alle inspanningen van een ondernemer en betrokken partijen (waaronder wij als adviseur) is soms een faillissement helaas de enigste nog resterende optie. Helemaal zuur wordt het indien het geld wat er de voorliggende jaren vanuit de Holding, een zustermaatschappij of zelfs privé in is gestoken niet veel meer is dan een concurrente schuld, oftewel weg is je geld.