Software implementatie

Regelmatig wordt onze expertise ingeroepen bij de oriëntatie en keuze van een nieuw financieel pakket voor een onderneming. Samen met u brengen wij uw wensen en eisen in kaart, onderzoeken wij welke pakketten aan uw eisen voldoen, maken een short list, nodigen software leveranciers uit, brengen kosten in kaart om vervolgens in nauwe samenspraak met u te komen tot een keuze. Hierna start het implementatietraject en zult u (of indien u groter bent: uw administratieve afdeling) moeten leren werken met het nieuwe systeem. Uiteraard begeleiden wij de gehele implementatie en kunnen wij op interim basis u in de aanvangsfase extra ondersteunen.

Per opdracht zullen wij bekijken welk softwarepakket het beste bij uw wensen en eisen past. Met diverse pakketten hebben wij dan ook ruime ervaring.

Indien u specifiek op zoek bent naar de implementatie van AFAS (financieel) bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. AFAS is een toonaangevend krachtig ERP pakket, geschikt voor het midden- en kleinbedrijf. Vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee!